► Η Γεωργία Μαραγκού, μαθηματικός της ΕΜΕ, εκπαιδευτικός στη Σκάλα Ωρωπού, ομιλήτρια στο MoMath - Εθνικό Μουσείο Μαθηματικών, στο Μανχάταν


Στο εθνικό μουσείο μαθηματικών - MoMath, στο Μανχάταν της Ν. Υόρκης, θα είναι ομιλήτρια η Γεωργία Μαραγκού, μαθηματικός της ΕΜΕ, εκπαιδευτικός του 1ου Γυμνασίου Σκάλας Ωρωπού, στις 6 Αυγούστου, στο πλαίσιο του συνεδρίου ΜΟVES CONFERENCE 2019 - Mathematics Of Various Entairtaining Subjects.
Το συνέδριο MOVES 2019, διοργανώνεται από τις 4 έως τις 6 Αυγούστου, από το εθνικό μουσείο μαθηματικών στο Μανχάταν, στη Νέα Υόρκη.
Το συνέδριο θα καλύψει τομείς όπως το Reveal the Wonders of Mathematics.  Οι δραστηριότητες του μουσείου οδηγούν ένα ευρύ και διαφορετικό κοινό, στην κατανόηση της εξελισσόμενης, δημιουργικής, ανθρώπινης και αισθητικής φύσης των μαθηματικών.
Στο πρόγραμμα Tuesday morning του συνεδρίου, στις 6 Αυγούστου, η παρουσίαση θα αφορά την εναλλακτική διδακτική μεθοδολογία που εφαρμόζεται τα τελευταία οκτώ χρόνια, σε μαθηματικά διδακτικά "παιχνίδια".
Georgia Maragou, 1st High School of Skala Oropou, Greece, Our Own Racing to the Edge of Knowledge, The Graduate Center, MoMath Conference on the Mathematics Of Various Entairtaining Subjects.
Σημειώνεται ότι η κ. Γεωργία Μαραγκού, έχει βραβευτεί από τη διοργάνωση
"
The Bridges Math Art Exhibition" στη Στοκχόλμη, για το έργο της "Συλλέγοντας καρπούς από το δέντρο του Πυθαγόρα".
Περισσότερες πληροφορίες για τη διοργάνωση στις ηλεκτρονικές διευθύνσεις:Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Μανώλης Χιώτης: ''Έφυγε'' σαν σήμερα - Στον ιστορικό μώλο της Σκάλας Ωρωπού το 1970, τραγούδησε το Ροδόσταμο

Τμήμα Ψηφιακών Τεχνών και Κινηματογράφου του πανεπιστήμιου Αθήνας, με έδρα τα Ψαχνά, της σχολής οικονομικών και πολιτικών επιστημών, με σ/ν του υπουργείου Παιδείας

Σε εκπαιδευτική εκδρομή στην Ιταλία, το γενικό λύκειο Σκάλας Ωρωπού "Μίκης Θεοδωράκης"

Στο "Σπίτι με τ’ Αγάλματα" η εκδήλωση του Λυκείου Ελληνίδων Χαλκίδας, για την τέχνη και την τεχνική του κεντήματος της Αυλωνίτικης φορεσιάς

Το Γυμνάσιο του Αυλώνα, στην εκπομπή "ΕΡΤ Report", της ΕΡΤ1