► Μετά από 20 χρόνια γιατρός ΩΡΛ, στο νοσοκομείο της Καρύστου


Η Κασσιανή Κακάβα είναι η νέα επιμελήτρια Β’ Ωτορινολαρυγγολογίας, στο "Διόκλειο" γενικό νοσοκομείο Καρύστου, από τις 31 Ιουλίου.

Η παρουσία ενός γιατρού ΩΡΛ, μετά από περίπου 20 χρόνια στην περιοχή της Καρυστίας, αποτελεί έμπρακτη απόδειξη της προτεραιότητας για συνεχή αναβάθμιση των προσφερόμενων υπηρεσιών υγείας που έχει θέσει το νοσοκομείο.
H κ. Κασσιανή Κακάβα είναι πρώην επιμελήτρια του γενικού νοσοκομείου Τρίπολης, έχει υπηρετήσει στο Ε.Α.Ν.Π. "Μεταξά", καθώς και στο ακοολογικό τμήμα του νοσοκομείου Παίδων Αθήνας "Αγία Σοφία".
Είναι υποψήφια διδάκτωρ της ιατρικής σχολής Αθήνας, φοιτήτρια του εξειδικευμένου μεταπτυχιακού προγράμματος της ιατρικής σχολής Πάτρας «Παθήσεις Ρινός, Βάσης Κρανίου και Προσωπικής Χώρας», κάτοχος μεταπτυχιακού διπλώματος της ιατρικής σχολής Αθήνας με τίτλο «Μεταβολικά Νοσήματα Οστών» και απόφοιτος της Ιατρικής Σχολής Ιωαννίνων.
Στο ωτορινολαρυγγολογικό ιατρείο του νοσοκομείου, θα εξετάζονται ασθενείς με ΩΡΛ παθήσεις σε τακτική βάση κατόπιν ραντεβού με ταυτόχρονη μέριμνα αντιμετώπισης εκτάκτου περιστατικού. Θα γίνεται πλήρης ωτορινολαρυγγολογική εξέταση, που θα περιλαμβάνει έλεγχο της στοματικής κοιλότητας και των παρίσθμιων αμυγδαλών, της ρινός, των ώτων, του λάρυγγα και των σιαλογόνων αδένων καθώς και:
Διερεύνηση παθήσεων ρινός και παραρρίνιων κόλπων.
Διερεύνηση παθήσεων στοματικής κοιλότητας.
Διερεύνηση παθήσεων ώτων-βαρηκοΐας-εμβοών-ιλίγγου.
Διερεύνηση παθήσεων λάρυγγα.
Διερεύνηση παθήσεων σιαλογόνων αδένων.
Επίσης, θα υπάρχει η δυνατότητα πραγματοποίησης και ακοολογικού ελέγχου με τυμπανόγραμμα και τονικό ακοόγραμμα και ενδοσκοπικού ελέγχου του ανώτερου αναπνευστικού συστήματος.


Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Μανώλης Χιώτης: ''Έφυγε'' σαν σήμερα - Στον ιστορικό μώλο της Σκάλας Ωρωπού το 1970, τραγούδησε το Ροδόσταμο

Τμήμα Ψηφιακών Τεχνών και Κινηματογράφου του πανεπιστήμιου Αθήνας, με έδρα τα Ψαχνά, της σχολής οικονομικών και πολιτικών επιστημών, με σ/ν του υπουργείου Παιδείας

Σε εκπαιδευτική εκδρομή στην Ιταλία, το γενικό λύκειο Σκάλας Ωρωπού "Μίκης Θεοδωράκης"

Στο "Σπίτι με τ’ Αγάλματα" η εκδήλωση του Λυκείου Ελληνίδων Χαλκίδας, για την τέχνη και την τεχνική του κεντήματος της Αυλωνίτικης φορεσιάς

Το Γυμνάσιο του Αυλώνα, στην εκπομπή "ΕΡΤ Report", της ΕΡΤ1