► Νίκος Στουπής: Ο απολογισμός του έργου της περιφερειακής παράταξης "Η Στερεά σε νέα τροχιά"


Στον απολογισμό του έργου της στο περιφερειακό συμβούλιο Στερεάς κατά την περίοδο 2014-2019, προχώρησε η περιφερειακή παράταξη "Η Στερεά σε νέα τροχιά".

Ο επικεφαλής της παράταξης, Νίκος Στουπής αναφέρθηκε στο πολύπλευρο και στοχευμένο έργο του συνδυασμού, τα τελευταία πέντε χρόνια, το οποίο συνέβαλλε στην προώθηση και ανάδειξη των κοινωνικών και τοπικών προβλημάτων, διατηρώντας, ωστόσο, την ανεξαρτησία της από την κεντρική εξουσία.
Παράλληλα, ο κ. Στουπής τόνισε πως η παράταξη υλοποίησε όλα αυτά που είχε δεσμευτεί ως προγραμματική και όχι για επικοινωνιακή αντιπολίτευση.
Ωστόσο, ο επικεφαλής της παράταξης "Η Στερεά σε νέα τροχιά" αναφέρθηκε και στις αδυναμίες που παρουσίασε ο συνδυασμός κατά τη διάρκεια της δράσης της, με κυριότερη την έλλειψη των παρεμβάσεων της για την περιφερειακή ενότητα της Ευρυτανίας, αλλά και την έλλειψη άμεσης επαφής των περιφερειακών της συμβούλων με τους πολίτες.
Συγχρόνως, ο κ. Στουπής επισήμανε πως το τέλος της παράταξης δεν σημαίνει και το τέλος της αγάπης του για τα περιφερειακά δρώμενα, καθώς θα συνεχίσει να είναι ενεργά παρών σ΄ αυτά με άλλες αρμοδιότητες.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Μανώλης Χιώτης: ''Έφυγε'' σαν σήμερα - Στον ιστορικό μώλο της Σκάλας Ωρωπού το 1970, τραγούδησε το Ροδόσταμο

Τμήμα Ψηφιακών Τεχνών και Κινηματογράφου του πανεπιστήμιου Αθήνας, με έδρα τα Ψαχνά, της σχολής οικονομικών και πολιτικών επιστημών, με σ/ν του υπουργείου Παιδείας

Σε εκπαιδευτική εκδρομή στην Ιταλία, το γενικό λύκειο Σκάλας Ωρωπού "Μίκης Θεοδωράκης"

Στο "Σπίτι με τ’ Αγάλματα" η εκδήλωση του Λυκείου Ελληνίδων Χαλκίδας, για την τέχνη και την τεχνική του κεντήματος της Αυλωνίτικης φορεσιάς

Το Γυμνάσιο του Αυλώνα, στην εκπομπή "ΕΡΤ Report", της ΕΡΤ1