► ''Η Τελετή'', η μαύρη κωμωδία του Παύλου Μάτεσι, στον Άγ. Ιωάννη και στον Κάραβο Αλιβερίου


''Η Τελετή'', η μαύρη κωμωδία του Παύλου Μάτεσι, σε σκηνοθεσία Μιλτιάδη Παπανάγνου, ανεβαίνει στο αμφιθέατρο ''Θωμάς Μεταξάς'' του Αγ. Ιωάννη και στον Κάραβο Αλιβερίου, στις 11 και 13 Αυγούστου, στις 9μμ, από τη θεατρική ομάδα ''Φευγάτοι… εν σκηνή'' του Συλλόγου Γυναικών Αλιβερίου.

''Η Τελετή'' είναι ένα μικρό ανθολόγιο μικροαστικής κενολογίας. Στη σκηνή βρίσκονται οκτώ γυναίκες.
Σημειώνεται ότι ο Σύλλογος Γυναικών Αλιβερίου & περιχώρων κλείνει φέτος 8 χρόνια δημιουργικής πορείας, ιδρύθηκε το 2011. Έχει αναπτύξει σημαντική πολιτιστική και φιλανθρωπική δραστηριότητα, αποτελώντας πηγή εξέλιξης για την περιοχή και τα μέλη του, διοργανώνοντας σεμινάρια, ημερίδες, ομιλίες, εκδρομές, φεστιβάλ, παραδοσιακά ανταμώματα κ.α.
Στο σύλλογο λειτουργούν λέσχη βιβλίου και θεατρική ομάδα δανειστική βιβλιοθήκη, τμήματα εκμάθησης ιταλικών, γυμναστικής, παραδοσιακών χορών, κοπτικής - ραπτικής, πλεξίματος.
Ο σύλλογος διαθέτει τη χορευτική ομάδα ''Το Μεσονήσι'', με σημαντική δράση στην Ελλάδα και το εξωτερικό.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Μανώλης Χιώτης: ''Έφυγε'' σαν σήμερα - Στον ιστορικό μώλο της Σκάλας Ωρωπού το 1970, τραγούδησε το Ροδόσταμο

Τμήμα Ψηφιακών Τεχνών και Κινηματογράφου του πανεπιστήμιου Αθήνας, με έδρα τα Ψαχνά, της σχολής οικονομικών και πολιτικών επιστημών, με σ/ν του υπουργείου Παιδείας

Σε εκπαιδευτική εκδρομή στην Ιταλία, το γενικό λύκειο Σκάλας Ωρωπού "Μίκης Θεοδωράκης"

Στο "Σπίτι με τ’ Αγάλματα" η εκδήλωση του Λυκείου Ελληνίδων Χαλκίδας, για την τέχνη και την τεχνική του κεντήματος της Αυλωνίτικης φορεσιάς

Το Γυμνάσιο του Αυλώνα, στην εκπομπή "ΕΡΤ Report", της ΕΡΤ1