Αρχαιρεσίες του Πολιτιστικού Συλλόγου Φίλοι Γιάννη Σκαρίμπα


Η εκλογοαπολογιστική Γενική Συνέλευση και οι αρχαιρεσίες του Πολιτιστικού Συλλόγου Φίλοι Γιάννη Σκαρίμπα για την εκλογή νέου Δ. Σ. και Ελεκτικής Επιτροπής έχουν οριστεί για την Τετάρτη 25 Σεπτεμβρίου 2019 και ώρα 7 μ.μ. στον χώρο του Μουσείου-Αρχείου Γιάννη Σκαρίμπα (Λυκόφρωνος 4, πρώην Ληξιαρχείο Χαλκίδας).
Σε περίπτωση μη απαρτίας η Γενική Συνέλευση και οι αρχαιρεσίες θα πραγματοποιηθούν στον ίδιο χώρο την Τετάρτη 2 Οκτωβρίου 2019 και ώρα 7 μ. μ.
Κατά τη διάρκεια της διαδικασίας θα πραγματοποιηθεί ο οικονομικός απολογισμός και ο απολογισμός δράσεων της παρελθούσας τριετίας, θα γίνει η εκλογή Προέδρου της Γενικής Συνέλευσης και της Εφορευτικής Επιτροπής για τη διενέργεια των εκλογών ανάδειξης των οργάνων διοίκησης του Συλλόγου.
Παρακαλούνται τα μέλη του Συλλόγου όπως παρευρεθούν στη διαδικασία και εφ’ όσον το επιθυμούν να ενταχθούν στον κατάλογο των υποψηφίων για την εκλογή του Δ. Σ. και της Ελεκτικής Επιτροπής, να το δηλώσουν στα μέλη της παρούσας διοίκησης τουλάχιστον δύο ημέρες πριν την ορισθείσα ημερομηνία των εκλογών.
Επίσης, παρακαλούνται όσοι το επιθυμούν να γίνουν μέλη του Πολιτιστικού Συλλόγου Φίλοι Γιάννη Σκαρίμπα, να το δηλώσουν εγκαίρως, περνώντας από τον χώρο του Μουσείου τις ώρες λειτουργίας του (Δευτέρα έως Παρασκευή και 10:00 έως 13:00 το πρωί), συμπληρώνοντας την Αίτηση Εγγραφής Μέλους και καταβάλλοντας την ετήσια συνδρομή των 10 €.

Το Δ. Σ. του Συλλόγου

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Μανώλης Χιώτης: ''Έφυγε'' σαν σήμερα - Στον ιστορικό μώλο της Σκάλας Ωρωπού το 1970, τραγούδησε το Ροδόσταμο

Τμήμα Ψηφιακών Τεχνών και Κινηματογράφου του πανεπιστήμιου Αθήνας, με έδρα τα Ψαχνά, της σχολής οικονομικών και πολιτικών επιστημών, με σ/ν του υπουργείου Παιδείας

Σε εκπαιδευτική εκδρομή στην Ιταλία, το γενικό λύκειο Σκάλας Ωρωπού "Μίκης Θεοδωράκης"

Στο "Σπίτι με τ’ Αγάλματα" η εκδήλωση του Λυκείου Ελληνίδων Χαλκίδας, για την τέχνη και την τεχνική του κεντήματος της Αυλωνίτικης φορεσιάς

Το Γυμνάσιο του Αυλώνα, στην εκπομπή "ΕΡΤ Report", της ΕΡΤ1