Στην Μαριάννα Τουμασάτου το Ειδικό Έπαθλο «Ζωή Λάσκαρη»


Το Ειδικό Κορφιάτικο βραβείο που φέρει το όνομα της μεγάλης ηθοποιού Ζωής Λάσκαρη - που έφυγε από κοντά μας -  για το 2019, θα απονεμηθεί στην ηθοποιό Μαριάννα Τουμασάτου.
Με επιστολή της η Οργανωτική επιτροπή της 38ης απονομής των θεατρικών κορφιάτικων βραβείων 2018 – 2019 γνωστοποίησε το όνομα της ηθοποιού που αποφάσισε ομόφωνα να βραβευτεί  για το 2019, στην οικογένεια της Ζωής Λάσκαρη.

Η απονομή θα πραγματοποιηθεί την  Τρίτη 29 Οκτώβριου 2019 και ώρα 20.00 μ.μ. στο ανακαινισμένο Alhambra Art Theatre που ευγενικά παραχώρησαν οι θεατρικοί επιχειρηματίες, Βάσια Παναγοπούλου και Δημήτρης Αγγελόπουλος.

Το ειδικό βραβείο θα απονεμηθεί από μέλος της οικογένειας, το οποίο και αναμένεται να ανακοινωθεί στην Ο.Ε. τον Κορφιάτικων Βραβείων.

Τις δυο προηγούμενες φορές το έπαθλο απένειμε ο Αλέξανδρος Λυκουρέζος.

Σε δήλωσή της η φετινή νικήτρια, η οποία προτάθηκε από την θεατρική οικογένεια Λεμπέση στην Ο.Ε., μόλις ενημερώθηκε για την βράβευσή της, είπε τα εξής :

«Με μεγάλη μου χαρα και τιμή θα παραλάβω το έπαθλο, σας ευχαριστώ πολύ!»

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Μανώλης Χιώτης: ''Έφυγε'' σαν σήμερα - Στον ιστορικό μώλο της Σκάλας Ωρωπού το 1970, τραγούδησε το Ροδόσταμο

Τμήμα Ψηφιακών Τεχνών και Κινηματογράφου του πανεπιστήμιου Αθήνας, με έδρα τα Ψαχνά, της σχολής οικονομικών και πολιτικών επιστημών, με σ/ν του υπουργείου Παιδείας

Σε εκπαιδευτική εκδρομή στην Ιταλία, το γενικό λύκειο Σκάλας Ωρωπού "Μίκης Θεοδωράκης"

Στο "Σπίτι με τ’ Αγάλματα" η εκδήλωση του Λυκείου Ελληνίδων Χαλκίδας, για την τέχνη και την τεχνική του κεντήματος της Αυλωνίτικης φορεσιάς

Το Γυμνάσιο του Αυλώνα, στην εκπομπή "ΕΡΤ Report", της ΕΡΤ1