► Οι νέοι εντεταλμένοι σύμβουλοι στο δήμο Ωρωπού


Με απόφαση του δημάρχου Ωρωπού Γιώργου Γιασημάκη, ορίζονται ως εντεταλμένοι σύμβουλοι με δικαίωμα υπογραφής, για το συντονισμό και την εποπτεία γενικά των υπηρεσιών των δημοτικών κοινοτήτων του δήμου, οι δημοτικοί σύμβουλοι:

Ο κ. Γεώργιος Αρμυριώτης, εντεταλμένος σύμβουλος, υπεύθυνος εν γένει των υπηρεσιών της δημοτικής ενότητας Μαρκοπούλου καθώς και της αρμοδιότητας υπογραφής αδειών πολιτικών γάμων και της τέλεσης αυτών.
Ο  Γιώργος Αρμυριώτης είναι δημοτικός σύμβουλος Μαρκοπούλου. Είναι πτυχιούχος χημικός μηχανικός του Ε.Μ.Π.
Υπήρξε για πολλά χρόνια μέλος του Πολιτιστικού συλλόγου και της ποδοσφαιρικής ομάδας Μαρκοπούλου. Έχει διατελέσει  πρόεδρος της κοινότητας Μαρκοπούλου από το 1991 έως το 1998 και άφησε πίσω του ένα τεράστιο έργο, με πρωτοποριακές και πρωτόγνωρες για την εποχή του παρεμβάσεις και με «ανέβασμα» του Μαρκοπούλου, σε όλα τα επίπεδα. Επίσης έχει εκλεγεί δημοτικός σύμβουλος Μαρκοπούλου με τον Γιώργο Γιασημάκη από το 2010 έως σήμερα.
Ο κ. Νικόλαος Λούπης, εντεταλμένος σύμβουλος, υπεύθυνος εν γένει των υπηρεσιών της δημοτικής κοινότητας Ωρωπού.
Ο κ. Δημήτριος Σαμπάνης, εντεταλμένος σύμβουλος, υπεύθυνος εν γένει των υπηρεσιών της δημοτικής ενότητας Συκαμίνου καθώς και της αρμοδιότητας υπογραφής αδειών πολιτικών γάμων και της τέλεσης αυτών.

Νέος πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Ωρωπού ο Γιώργος Αρμυριώτης

Οι νέοι αντιδήμαρχοι του δήμου Ωρωπού


Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Μανώλης Χιώτης: ''Έφυγε'' σαν σήμερα - Στον ιστορικό μώλο της Σκάλας Ωρωπού το 1970, τραγούδησε το Ροδόσταμο

Τμήμα Ψηφιακών Τεχνών και Κινηματογράφου του πανεπιστήμιου Αθήνας, με έδρα τα Ψαχνά, της σχολής οικονομικών και πολιτικών επιστημών, με σ/ν του υπουργείου Παιδείας

Σε εκπαιδευτική εκδρομή στην Ιταλία, το γενικό λύκειο Σκάλας Ωρωπού "Μίκης Θεοδωράκης"

Στο "Σπίτι με τ’ Αγάλματα" η εκδήλωση του Λυκείου Ελληνίδων Χαλκίδας, για την τέχνη και την τεχνική του κεντήματος της Αυλωνίτικης φορεσιάς

Το Γυμνάσιο του Αυλώνα, στην εκπομπή "ΕΡΤ Report", της ΕΡΤ1