Νέα μέλη στον ΣΒΣΕ στα πλαίσια του Επιχειρηματικού Πάρκου Οινοφύτων


Σε συνάντηση υποδοχής και γνωριμίας προς τιμή των νέων μελών μας, προσκλήθηκαν και παρέστησαν την 21η Νοεμβρίου 2019 στο φιλόξενο χώρο παρουσιάσεων που ευγενώς διέθεσε η βιομηχανία-μέλος του Συνδέσμου μας ALUMINCO A.E. στα Οινόφτα.
Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο της πρακτικής που θέσπισε ο Σύνδεσμος να δημιουργήσει ένα θεσμικό ανοικτό διάλογο όχι μόνο με τις επιχειρήσεις μέλη του, αλλά και με όλες τις εγκατεστημένες στο Επιχειρηματικό Πάρκο Οινοφύτων επιχειρήσεις, οι εκπρόσωποι των οποίων προσήλθαν αθρόα στην συνάντηση.
Στην εισήγηση του ο Πρόεδρος κ. Νικόλαος Κουδούνης επικεντρώθηκε αφενός στην ιστορική διαδρομή του ΣΒΣΕ , στη διαχρονική δράση του και την Δημόσια παρουσία του στα φόρουμ, και σε όλες τις εκδηλώσεις και στις Επιτροπές της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας.
Τέλος επικεντρώθηκε στην παρουσίαση του Επιχειρηματικού Πάρκου Εξυγίανσης των Οινοφύτων και ανέπτυξε τα πλεονεκτήματα και τα ωφελήματα που μπορεί να προσφέρει ένας Οργανωμένος Υποδοχέας Μεταποιητικών και Επιχειρηματικών Δραστηριοτήτων όχι μόνο στις εγκατεστημένες αλλά και σε όλες τις γειτνιάζουσες επιχειρήσεις.
Ο Πρόεδρος και το ΔΣ εκφράζουν την πλήρη ικανοποίηση τους για την αλματώδη αύξηση των μελών του ΣΒΣΕ και ευχαριστούν τις επιχειρήσεις της Στερεάς Ελλάδας για την αθρόα προσέλευση τους και τον εποικοδομητικό διάλογο που διημείφθη.
Μετά την εκδήλωση ακολούθησε μικρή δεξίωση.

Ο πρόεδρος του Δ.Σ.
Νικόλαος Κουδούνης

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Μανώλης Χιώτης: ''Έφυγε'' σαν σήμερα - Στον ιστορικό μώλο της Σκάλας Ωρωπού το 1970, τραγούδησε το Ροδόσταμο

Τμήμα Ψηφιακών Τεχνών και Κινηματογράφου του πανεπιστήμιου Αθήνας, με έδρα τα Ψαχνά, της σχολής οικονομικών και πολιτικών επιστημών, με σ/ν του υπουργείου Παιδείας

Σε εκπαιδευτική εκδρομή στην Ιταλία, το γενικό λύκειο Σκάλας Ωρωπού "Μίκης Θεοδωράκης"

Στο "Σπίτι με τ’ Αγάλματα" η εκδήλωση του Λυκείου Ελληνίδων Χαλκίδας, για την τέχνη και την τεχνική του κεντήματος της Αυλωνίτικης φορεσιάς

Το Γυμνάσιο του Αυλώνα, στην εκπομπή "ΕΡΤ Report", της ΕΡΤ1