Χαιρετισμός Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Φθιώτιδος κκ. Συμεών στο Περιφερειακό Συμβούλιο Στερεάς Ελλάδας
Μια ευχάριστη έκπληξη για το σώμα του Περιφερειακού Συμβουλίου Στερεάς Ελλάδας αποτέλεσε σήμερα, Τρίτη 26 Νοεμβρίου, η παρουσία του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Φθιώτιδος κκ. Συμεών.

Ο Σεβασμιώτατος συνοδευόμενος από τον Περιφερειάρχη Στερεάς Ελλάδας κ. Φάνη Σπανό και τον Πρόεδρο του Περιφερειακού Συμβουλίου κ. Ηλία Σανίδα έκανε την εμφάνισή του στην αίθουσα της Συνεδρίασης του Περιφερειακού Συμβουλίου στη Λαμία και είχε την δυνατότητα να χαιρετίσει αυτοπροσώπως έναν-έναν τους Περιφερειακού Συμβούλους της Στερεάς Ελλάδας.

Ακολούθως, ο Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας κ. Φάνης Σπανός προσφώνησε και επίσημα τον κκ. Συμεών και τον ευχαρίστησε για την αποδοχή της πρόσκλησής του να τιμήσει με την παρουσία του, τη σημερινή συνεδρίαση.

Στη συνέχεια, προσφώνηση προς τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Φθιώτιδος έκαναν o Αντιπεριφερειάρχης της Π.Ε. Φθιώτιδας κ. Ηλίας Κυρμανίδης και οι Επικεφαλής των Παρατάξεων του Περιφερειακού Συμβουλίου κκ. Απόστολος Γκλέτσος (Ενωτική Περιφερειακή Κίνηση), Δημήτρης Αναγνωστάκης (Στερεά σε νέα τροχιά), Κατερίνα Μπατζελή (Πατρίδα μας η Στερεά) και Κώστας Μπασδέκης (Λαϊκή Συσπείρωση Στερεάς Ελλάδας).

Στην αντιφώνησή του ο κκ. Συμεών ευχαρίστησε το σώμα του Περιφερειακού Συμβουλίου Στερεάς Ελλάδας για τη θερμή υποδοχή του, ενώ αναφέρθηκε στην αξία που έχει για εκείνον να βρίσκεται ενώπιον των όλων των εκπροσώπων των Περιφερειακών Ενοτήτων,  και του Περιφερειάρχη Στερεάς Ελλάδας παροτρύνοντάς τους για γόνιμους και έντονους διαλόγους, κλείνοντας τον σύντομο χαιρετισμό του με μηνύματα αγάπης και σύγκλισης για το κοινό καλό του τόπου μας.


Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Μανώλης Χιώτης: ''Έφυγε'' σαν σήμερα - Στον ιστορικό μώλο της Σκάλας Ωρωπού το 1970, τραγούδησε το Ροδόσταμο

Τμήμα Ψηφιακών Τεχνών και Κινηματογράφου του πανεπιστήμιου Αθήνας, με έδρα τα Ψαχνά, της σχολής οικονομικών και πολιτικών επιστημών, με σ/ν του υπουργείου Παιδείας

Σε εκπαιδευτική εκδρομή στην Ιταλία, το γενικό λύκειο Σκάλας Ωρωπού "Μίκης Θεοδωράκης"

Στο "Σπίτι με τ’ Αγάλματα" η εκδήλωση του Λυκείου Ελληνίδων Χαλκίδας, για την τέχνη και την τεχνική του κεντήματος της Αυλωνίτικης φορεσιάς

Το Γυμνάσιο του Αυλώνα, στην εκπομπή "ΕΡΤ Report", της ΕΡΤ1