890.000 € για νέα έργα στην Π.Ε. ΦθιώτιδαςΤις πρώτες συμβάσεις του νέου χρόνου για την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας, συνολικού προϋπολογισμού 890.000 €, υπέγραψε σήμερα, 8 Ιανουαρίου 2020, ο Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας κ. Φάνης Σπανός.

Ειδικότερα, υπογράφτηκαν συμβάσεις για τα έργα «Βελτίωση οδικής ασφάλειας Επαρχιακού Οδικού Δικτύου Δομοκού» με προϋπολογισμό 600.000 € και η «Ολοκλήρωση δρόμου Ζέλι – Αταλάντη» με προϋπολογισμό 220.000 €, που χρηματοδοτούνται από το ΠΔΕ της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας.

Ακόμη, υπογράφηκε η προγραμματική σύμβαση που αφορά τη μελέτη και εκτέλεση των έργων για την «Αποκατάσταση συρματοκιβωτίων στην ανατολική όχθη του Ρουστιανίτη ποταμού ανάντη της γέφυρας Λευκάδας» στην περιοχή του Δήμου Μακρακώμης με προϋπολογισμό 70.000 €.
 
 «Οι νέες συμβάσεις που υπογράψαμε για την εκτέλεση απαραίτητων έργων στους Δήμους Δομοκού, Λοκρών και Μακρακώμης της Π.Ε. Φθιώτιδας χαράζουν τον βηματισμό της νέας μας χρονιάς. Ένα έτος, μέσα στο οποίο φιλοδοξούμε να δώσουμε νέα ώθηση σε έργα απαραίτητα για τη βελτίωση των υποδομών μας και της ποιότητας ζωής μας. Μελετάμε, χρηματοδοτούμε και υλοποιούμε. Συνεχίζουμε!»  δήλωσε ο Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας κ. Φάνης Σπανός. 


Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Μανώλης Χιώτης: ''Έφυγε'' σαν σήμερα - Στον ιστορικό μώλο της Σκάλας Ωρωπού το 1970, τραγούδησε το Ροδόσταμο

Τμήμα Ψηφιακών Τεχνών και Κινηματογράφου του πανεπιστήμιου Αθήνας, με έδρα τα Ψαχνά, της σχολής οικονομικών και πολιτικών επιστημών, με σ/ν του υπουργείου Παιδείας

Σε εκπαιδευτική εκδρομή στην Ιταλία, το γενικό λύκειο Σκάλας Ωρωπού "Μίκης Θεοδωράκης"

Στο "Σπίτι με τ’ Αγάλματα" η εκδήλωση του Λυκείου Ελληνίδων Χαλκίδας, για την τέχνη και την τεχνική του κεντήματος της Αυλωνίτικης φορεσιάς

Το Γυμνάσιο του Αυλώνα, στην εκπομπή "ΕΡΤ Report", της ΕΡΤ1