Υπογραφή προγραμματικής σύμβασης κατασκευής βρεφονηπιακού σταθμού στο Δήλεσι Βοιωτίας
Ρεπορτάζ για το Ραδιόφωνο της Εκκλησίας: Μάκης Αδαμόπουλος
Φωτογραφίες: Χρήστος Μπόνης

Προγραμματική σύμβαση κατασκευής βρεφονηπιακού Σταθμού στο Δήλεσι Βοιωτίας υπεγράφη σήμερα το μεσημέρι στην Ιερά Αρχιεπισκοπή Αθηνών μεταξύ του Αρχιεπισκόπου Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ. Ιερωνύμου, του Μητροπολίτη Θηβών και Λεβαδείας κ. Γεωργίου και του Μητροπολίτη Φθιώτιδος κ. Συμεών, ο οποίος εκπροσωπούσε το Βαφειαδάκειον Ίδρυμα, ενώ παρέστησαν μέλη του Δ.Σ. του Ιδρύματος και συνεργάτες της Αρχιεπισκοπής.
Ο Αρχιεπίσκοπος ευχαρίστησε και συνεχάρη την Μητρόπολη Θηβών και το Βαφειάδακειο Ίδρυμα για την πρωτοβουλία αυτή και αναφέρθηκε στην ανάγκη δημιουργίας βρεφονηπιακού και παιδικού σταθμού στην περιοχή, ενώ ευχήθηκε πολύ γρήγορα να γίνουν τα εγκαίνια.
Ο Μητροπολίτης Θηβών ευχαρίστησε τον Αρχιεπίσκοπο για την έμπνευση και τις ενέργειες, αλλά και όλους τους συντελεστές της προσπάθειας αυτής, ενώ μίλησε για την επιθυμία των κατοίκων της περιοχής να δημιουργηθεί ένας τέτοιος χώρος.
Κατόπιν, ο Μητροπολίτης Φθιώτιδος, πρόεδρος του Βαφειαδάκειου, υπογράμμισε την σημαντική συνεισφορά του Δ.Σ. του Ιδρύματος, ενώ έκανε αναφορά στην διαδικασία ολοκλήρωσης του έργου.
Ο εν λόγω σταθμός θα κατασκευαστεί στον περίβολο του ι. ν. Ζωοδόχου Πηγής στο Δήλεσι Βοιωτίας, σε έκταση που παραχωρήθηκε από την Ιερά Μητρόπολη Θηβών και Λεβαδείας, και αναμένεται να έχει ολοκληρωθεί και να έχει εξοπλιστεί πλήρως τα επόμενα δύο χρόνια.


Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Μανώλης Χιώτης: ''Έφυγε'' σαν σήμερα - Στον ιστορικό μώλο της Σκάλας Ωρωπού το 1970, τραγούδησε το Ροδόσταμο

Τμήμα Ψηφιακών Τεχνών και Κινηματογράφου του πανεπιστήμιου Αθήνας, με έδρα τα Ψαχνά, της σχολής οικονομικών και πολιτικών επιστημών, με σ/ν του υπουργείου Παιδείας

Σε εκπαιδευτική εκδρομή στην Ιταλία, το γενικό λύκειο Σκάλας Ωρωπού "Μίκης Θεοδωράκης"

Στο "Σπίτι με τ’ Αγάλματα" η εκδήλωση του Λυκείου Ελληνίδων Χαλκίδας, για την τέχνη και την τεχνική του κεντήματος της Αυλωνίτικης φορεσιάς

Το Γυμνάσιο του Αυλώνα, στην εκπομπή "ΕΡΤ Report", της ΕΡΤ1