Κατασκευή συμπληρωματικών κτιρίων διοίκησης στο Δήμο Θηβαίων


Τη σύμβαση ενός πολύ σημαντικού έργου για τον εκσυγχρονισμό των υποδομών του Δήμου Θηβαίων, προϋπολογισμού 1.097.400,00 €, υπέγραψε ο Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας κ. Φάνης Σπανός.

Πρόκειται για την κατασκευή νέων συμπληρωματικών κτιρίων διοίκησης στο Δήμο Θηβαίων με χρηματοδότηση της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας και συγκεκριμένα δύο κτιρίων στη νότια πλευρά του οικοπέδου, όπου λειτουργεί το υπάρχον κτίριο του Δημοτικού Μεγάρου Θήβας.

Τα δύο νέα κτίρια, συνολικής επιφάνειας 308,40 τ.μ. θα χρησιμοποιηθούν ως γραφεία  για την εξυπηρέτηση των διοικητικών αναγκών του Δήμου. Το υπόγειο θα είναι ενιαίο και θα περιλαμβάνει βοηθητικούς χώρους για τη φύλαξη των αρχείων του Δήμου.

 Με την υπογραφή της σύμβασης, ο κ. Φάνης Σπανός δήλωσε σχετικά: «Προχωράμε σε ένα έργο που θα καλύψει τις στεγαστικές ανάγκες για το σύνολο των Υπηρεσιών του Δήμου Θηβαίων. Χαιρόμαστε ιδιαίτερα που οι προτάσεις των Δήμων μπαίνουν σε φάση υλοποίησης, αφού αυτό είναι και η επιταγή των πολιτών: Να αλλάζουμε προς το καλύτερο την καθημερινότητά τους».

Αντίστοιχα, ο Δήμαρχος Θηβαίων κ. Γιώργος Αναστασίου δήλωσε:
«Παίρνει σάρκα και οστά ένα σημαντικό έργο υποδομής, η υλοποίηση του οποίου θα επιλύσει σε μεγάλο βαθμό το ζήτημα των στεγαστικών αναγκών του Δήμου μας και θα συμβάλλει ούτως ώστε να παρέχονται ποιοτικότερες και αποδοτικότερες υπηρεσίες στους Δημότες. Ο πρώτος και δεύτερος βαθμός τοπικής αυτοδιοίκησης ενωμένοι μπορούν να προσφέρουν στην αναβάθμιση της καθημερινότητας του πολίτη».

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Μανώλης Χιώτης: ''Έφυγε'' σαν σήμερα - Στον ιστορικό μώλο της Σκάλας Ωρωπού το 1970, τραγούδησε το Ροδόσταμο

Τμήμα Ψηφιακών Τεχνών και Κινηματογράφου του πανεπιστήμιου Αθήνας, με έδρα τα Ψαχνά, της σχολής οικονομικών και πολιτικών επιστημών, με σ/ν του υπουργείου Παιδείας

Σε εκπαιδευτική εκδρομή στην Ιταλία, το γενικό λύκειο Σκάλας Ωρωπού "Μίκης Θεοδωράκης"

Στο "Σπίτι με τ’ Αγάλματα" η εκδήλωση του Λυκείου Ελληνίδων Χαλκίδας, για την τέχνη και την τεχνική του κεντήματος της Αυλωνίτικης φορεσιάς

Το Γυμνάσιο του Αυλώνα, στην εκπομπή "ΕΡΤ Report", της ΕΡΤ1